Iroda címe:1061 Budapest,
Jókai tér 4. I./1.
Telefon:+36 (1) 473-1743
Fax:+36 (1) 311-1510
Honlap:www.csenterics.com
Email:csenterics@csenterics.com

Hírek, aktualitások

Új konstrukciók

2011-05-18 13:45:49

Új ügyvédi megbízási konstrukciók kis- és középvállalkozások számára

Ügyvédi Irodánk új megbízási konstrukciókat dolgozott ki olyan vállalkozások számára, amely vállalkozásoknak szüksége van folyamatos, de nem napi szintű jogi támogatásra, azonban nem szeretne az eseti megbízások kapcsán magas óradíjakat fizetni.

 

A napi tevékenységünk során gyakran fordulnak hozzánk olyan Ügyfelek, akiknek nincsen szükségük naponta jogi tanácsra a működésük során, de havonta mindig akad egy-egy szerződés, munkaügyi, társasági jogi vagy egyéb gazdasági joggal összefüggő kérdés, amelynek biztonságos megválaszolása ügyvédi hátteret igényel. Az ilyen esetekre nehéz fixdíjas megállapodást kötni, mivel gyakran – sem az Ügyfél, sem pedig az Ügyvédi Iroda részéről – nem lehet előre meghatározni a munkaszükségletet, amelyet átlagosan egy hónapban az adott Ügyfélre kell fordítani. Ezen vállalkozások számára hoztunk létre olyan csomagot, amely megfelel a folyamatos jogi támogatás, alacsony díjak, de kimagasló szintű ügyvédi szolgáltatás elvárásainak.

 

Mivel az Ügyvédi Iroda alapvetően az elvégzett tevékenységét óra-alapon tartja nyilván, így a csomagok is az adott hónapban az adott Ügyfélre fordított órák számán alapul. Ügyvédi Irodánk az Ügyfeleknek elvégzett tevékenységet korrekt, a valóságnak megfelelő mértékben tartja nyilván, az Ügyfélre fordított órák számáról folyamatosan tájékoztatja az Ügyfeleit.

 

Vállalati ügyvédi szolgáltatási csomagok:

- kis csomag: havi 3,5 óra ügyvédi tevékenység, az ezen felüli órákat a mindenkori standard óradíjaink 80%-nak megfelelő óradíjon számlázzuk ki.

Ajánljuk: olyan vállalkozások számára, akiknek havonta általában egy-egy írandó  vagy néhány véleményezendő szerződésük vagy alkalmanként munkaügyi problémáik vannak, és szeretnének biztos jogi hátteret, amelyet bármikor meg tudnak keresi az aktuálisan felmerülő jogi kérdéseikkel.

50.000,-Ft+ÁFA/hó

 

- közepes csomag: havi 6 óra ügyvédi tevékenység, az ezen felüli órákat a mindenkori standard óradíjaink 70%-nak megfelelő áron számlázzuk ki.

Ajánljuk: olyan vállalkozások számára, akiknek havonta több írandó szerződésük, több munkavállalójuk, időnként peres vagy perenkívüli (kintlévőségkezelés) ügyeik vannak, és szeretnének biztos jogi hátteret, amelyet bármikor meg tudnak keresi az aktuálisan felmerülő jogi kérdéseikkel.

80.000,-Ft+ÁFA/hó

 

- nagy csomag: havi 8 óra ügyvédi tevékenység, az ezen felüli órákat a mindenkori standard óradíjaink 65%-nak megfelelő óradíjon számlázzuk ki.

Ajánljuk: olyan vállalkozások számára, akiknek havonta több írandó szerződésük, több munkavállalójuk, és folyamatos peres vagy perenkívüli (kintlévőségkezelés) ügyeik vannak, és szeretnének biztos jogi hátteret, amelyet bármikor meg tudnak keresi az aktuálisan felmerülő jogi kérdéseikkel.

110.000,-Ft+ÁFA/hó

 

Vállaljuk, hogy minden megkeresésre négy órán belül reagálunk. Mivel árajánlatainkban is igyekszünk Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodni, így a fenti ajánlatoktól eltérő, az Ügyfél igényeihez jobban igazodó ajánlatot is tudunk adni.

 

Konkrét ajánlatért kérjük keresse Ügyvédi Irodánkat a csenterics@csenterics.com e-mail címen vagy a +36 1 473 1743 telefonszámon.

 

 

ugrás a lap tetejére